Längre ögonfransar

Alla drömmer väl om längre ögonfransar? Det finns en uppsjö av mascaror som utlovar underverk men vill du ha en riktig skillnad med längre ögonfransar får man satsa på ögonfransnäring / fransnäring, ibland kallat ögonfransserum. Dessa är produkter som förbättrar förutsättningen för längre och fylligare ögonfransar. Det krävs ofta att du använder produkten kontinuerligt i ett par veckor för att märka effekt och därefter underhålla med ett par gånger i veckan. Resultaten är ofta häpnadsväckande och kunder säger att ögonfransarna blir så långa att de lockar sig och blir avsevärt längre och fylliga.

Hur använder man ögonfransserum?

Man applicerar serumet/näringen på roten av de övre fransarna och på de undre fransarna om så önskas. En del produkter kan du även använda på ögonbrynen också.

Innehållet i ögonfransserumen bidrar till att förlänga fransarnas växtcykel och ger hårsäckarna för ögonfransarna de bästa förutsättningarna för att ögonfransarna bli både längre och tjockare.

Vilket ögonfransserum ska man välja?

Det finns många tillverkare av fransserum men det finns ett par tillverkare som många har provat och som har haft goda resultat av. Xlash ögonfransnäring är en sådan men det finns även billigare varianter, t.ex. Talika Lipocils Expert Eyelash Gel och Boots No 7 Fanomenal Lash Serum.